Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Discrete Werkwijze

 

Discrete Werkwijze

 

Discrete Werkwijze van Pix-Image Fotografie en Videografie

Ik merk dat de gasten bij uitvaarten niet meer vreemd opkijken van mijn aanwezigheid als uitvaartfotograaf of uitvaartvideograaf; het komt immers steeds vaker voor.
Maar natuurlijk heeft dit ook te maken met hoe je als foto-/videograaf je vak bij uitvaarten uitoefent.

UitvaartFoto en UitvaartVideo is 'mensenwerk' in optima-forma. Het 'bewegen' binnen een uitvaartsetting zonder deze te verstoren is feitelijk al een vak op zich!
En dat is nu precies wat ik als voormalig uitvaartverzorger zò gewend ben! Er zijn wanneer je er moet zijn, er niet zijn wanneer dat even niet hoeft en ... er nèt even niet zijn wanneer je dit zo aanvoelt.

Mijn mate van 'aanwezigheid' hangt ook samen met uw wensen... wilt u veel beelden van elk aspect van de uitvaart of wilt u een gematigder beeldimpressie? U begrijpt dat dit enige invloed heeft op 'mijn bewegen'. Maar waar u ook voor kiest, ik kies altijd zeer zorgvuldig de plekken en momenten uit, waarop ik zo subtiel mogelijk kan doen waarvoor u me gevraagd heeft!

Vooraf goed overleg hebben met elkaar is mijns inziens heel belangrijk! Kijk hiervoor bij 'kennismaking vooraf'.

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

Contactgegevens

Pix-Image Fotograaf & Videograaf
Beeldpresentatie & Geluidsregistratie

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 06 25 07 87 41
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Links | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong