Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Auteursrechten

 

Auteursrechten

 

Auteursrecht en licenties

Het werk van Pix-Image Fotografie & Videoproducties valt onder het auteursrecht waardoor het beschermd is middels 'Copyrights'. Dit is wettelijk zo geregeld.

De Copyrights berusten bij Pix-Image; dit wordt vermeld op de "ingebakken" Metadata. Soms staat deze vermelding zeer subtiel op de beelden.
U mag de foto's en/of de film gebruiken, openbaar maken, publiceren, tonen, kopiƫren etc., zo vaak en zo lang als u wilt. Dit is zo geregeld in de inbegrepen Particulieren-Licentie.

Wat niet mag is de foto's en/of de video aanpassen; photoshoppen, re-editen, uitsneden maken, omzetten in zwart-wit, belichting aanpassen etc. etc. ... dit alles mag niet. De beelden dienen authentiek te blijven. Immers, ik schreef het al: mijn naam is verbonden aan het materiaal en dus word ik altijd herkend als de maker ervan. Goed bedoelde, maar minder goed uitgevoerde aanpassingen zouden de Pix-Image vakkundigheid in twijfel kunnen trekken en zo de goede naam kunnen schaden.

Wilt u iets aangepast hebben, neem dan even contact met mij op; wij komen dan zeker -en misschien wel kosteloos- tot een goede oplossing!

Voor de volledige (formele) inhoud van de Particulieren-Licentie verwijs ik u naar mijn tarievenlijst. De tekst van onder andere deze licentie vindt u op de laatste pagina ervan.
Bij het verstrekken van een opdracht gaat Pix-Image ervan uit dat u de inhoud van de betreffende licentie kent, het begrijpt en dat u zich hieraan houdt; dit geldt eveneens voor de 'Algemene Voorwaarden' (zie link onderaan deze pagina). Dus bij vragen of onduidelijkheden, bel!

 

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens

Pix-Image Fotograaf & Videograaf
Beeldpresentatie & Geluidsregistratie

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 06 25 07 87 41
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Links | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong